Over Ons Top

Sinds 1990 is Kärcher Center de Vries dé professionele leverancier voor Kärcher reinigingsapparatuur in Midden Nederland. Wij zijn een onafhankelijk, door Kärcher gecertificeerd Kärchercenter met enthousiaste mensen waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staat. In onze ruime showroom treft u een veelzijdig aanbod van schrob- zuigmachines, industriële stofzuigers en diverse warmwater hogedrukreinigers. Ook hebben wij een kleine selectie van consumenten producten in onze showroom.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een persoonlijk advies passend bij uw situatie. Tevens kunnen wij de diverse professionele modellen aan u demonstreren op onze locatie in de Meern of bij u op locatie.

 

Verder beschikken wij over een eigen service dienst. U kunt uw Kärcher reinigingsapparatuur bij ons ter reparatie aanbieden of de service dienst komt bij u langs op locatie.

Op deze pagina kunt u alle informatie vinden over ons bedrijf en wat wij u te bieden hebben. Neemt u een kijkje in onze showroom, onze openingstijden en de routebscrijving. Of kijkt u naar projecten die wij in het verleden hebben gerealiseerd, en die u wellicht kunnen inspireren. Ook kunt u hier het laatste nieuws van Kärcher en onszelf vinden.